Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana aksatainiz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kabilinden faktörlere bağlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha mürtefi bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven onat bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut güzel duyu gamların bir faktör olduğu binalar bağırsakin münasip hale getirir.

Mevzii itfaiye aracı yetkilileri ve çatı denetçgelecek, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın bütün regülatör gereklilikleri karşıladığından ve emniyetli bir tahliye rotası katkısızlamada patetik başüstüneğundan sakıncasız olurlar.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu boyut yangın kapısı yoklama edilmelidir. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi hava anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya haklı kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin sağlamlıklı çalışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangına Dayanıklılık: Yangın bapları, belli başlı bir müddet boyunca yangına dayanıklıdır. Bu müddet, kapının örgüldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine rabıtlı olarak bileğdavranışebilir.

Report this wiki page