Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili durum takkadak bapnın olası olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda kompetan olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme muattallukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Duman sızdırmaz özelliğine iye olmalarından dolayı yangın simultane insanoğluın dumandan zehirlenmelerini engelleyen müstacel çıkış bapsı olarak  bilinen yangın bapları, yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir.

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Başkaca, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu emrazıyla bağlanaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde bakım Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul veren uluslar arası bünyelardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

kaynağı değkârtir]

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın yahut acil hâlet vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kenarı dizi opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kol ile henüz pıtrak tasarruf katkısızlanabilir.

Gerçekten yangınlardan korunmak karınin temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak yangın kapısı tutulmaktadır.

Yangın ve evgin gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak Yangın Çıkış Kapısı adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu kanat temelı modellerde uygun kapı koluna misil. 

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Binalarda mukannen standartlarda arazi alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page